Problema SPV

Problema SPV

Mesajde Hohi. » 29 Mar 2010, 14:36

Buna ziua .
Am o problema ,dupa parerea mea grava, cu SPV-ul meu .. nu se mai deschide deloc.

Este un telefon foarte rar si am fost in toate magazinele de telefoane de la mici la mari ,gen Orange ,Germanos etc. ca sa gasesc problema. Nimeni nu a putut sa ma ajute cu nimic ,dar banuiam ca nu mai merge incarcatorul asa ca am gasit singurul incarcator care se potrivea cu telefonul meu,unul de masina (Dat de un vanzator Orange). M-am dus fericita in masina ca sa-l incarc ,dar nici asa nu a mers si am stat ore cu el conectat. Intr-un tarziu mi-am dat seama ca este vorba de bateria lui care s-a ars si problema mea ar fi ... ce pot face acum pentru ca baterie pentru SPV nu am gasit nicaieri ...? Apropo ,am inteles ca exista o cale de la o fata din alt magazin Orange ,prin care pot incarca bateria cu orice incarcator ,ceva cu cele 2 fire de la el ,unul avand - ,iar celalalt + ,dar nu am inteles ce trebuie sa fac . Ma poate ajuta cineva ,va rog? Sau sa-mi dea niste sugestii?

(Nu astept raspunsuri gen "Cumpara-ti alt telefon")
Multumesc . :D
Hohi.

Înapoi la Qtek