Salut , tocmai am achizionat un Samsung Corby Portocaliu si doresc sa schimb carcasa portocalie simpla cu una de alta culoare mai putin negru. daca e cineva interesat sa dea un mesaj privat sau mail. vin cu impresii despre telefon dupa ce ma imprietenesc putin cu el
.... dau la schimb carcasa galbena de Corby (cu cerculete portocalii sau simpla, cum doriti) pe o carcasa roz, nu aveau roz cand mi-am cumparat eu telu si nu imi doresc decat o carcasa roz... ... pot si cumpara, daca aveti si vreti sa vindeti...
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ref la Samsung Corby. Cand primesc un mesaj, desi in telefon am doar 15 mesaje salvate, ma forteaza sa sterg unul, din cauza ca memoria este plina, pentru a l putea citi pe cel nou.... Imi puteti spune cum pot seta salvarea mesajelor pe cardul de memorie si nu pe telefon?
am si eu o problema ma puteti ajuta ... am un samsung corby si nu imi merge youtube ... tot imi da "try again" ... si nu imi merge nush ce sa ii fac ma poate ajuta si pe mine cineva pls ... ID : [url=mailto:david_19i@yahoo.com]david_19i@yahoo.com[/url] contactatima "
buna! am si eu o nelamurire in legtura cu transmiterea datelor prin bluetooth...nu pot sa trim decat pe corby...ca sa pot trim pe alt telefon trebuie sa am cel putin 2 conexiuni bluetooth active....dc nu pot trimite daca e conectat doar cel caruia vreau sa ii trimit ceva prin bluetooth?
"problema " asta o intalnesti si la alte modele de blackberry, LG , apple trebuie prima data sa faci peering intre telefoane si apoi transferul propriuzis s-a recurs la aceasta metoda din cauza virusilor, iar la unele modele bluetooth-ul il foloseti doar pentru casti, android & apple