Samsung Corby

Samsung Corby

Mesajde danut » 24 Oct 2009, 16:14

pentru cei intersati de corby 3650
danut

Re: Samsung Corby

Mesajde danut » 24 Oct 2009, 16:18

sm trecut ieri pe la unirii si am vazut un eveniment legat de asta? Am citit ceva pe net si am vazut ca Samsung a scos un telefon nou la un pret ft.rezonabil! Cei de a Samsung s-au pus rau de tot pe treaba scot din ce in ce mai multe telefoane cu touch...a fost cineva pe acolo?
danut

Mesajde Florinel » 24 Oct 2009, 16:26

au scos un telefon pentru astia mici; studenti si chiar si elevi de liceu...vad ca Samsung incepe sa se axeze mai mult pe nise...banuiesc ca asa vor sa monopolizeze piata...sunt curios sa vad si eu modelul; am citit kestii inters.dsp.el; banuiesc ca e ceva de capu lui;
Florinel

Mesajde marius » 24 Oct 2009, 16:55

super tare telefonul...cred ca o sa prinda ft.bine la studenti si liceeni...e pt ei; culori haioase, vii, energizante...emana ceva din spiritul noii generatii...iar pretul e pe buzunaru' lor; accesibil 160 de euro...e bine la cat de multe se zice ca face si ca desface...
marius

Mesajde irina05 » 25 Oct 2009, 18:16

danut scrie:sm trecut ieri pe la unirii si am vazut un eveniment legat de asta? Am citit ceva pe net si am vazut ca Samsung a scos un telefon nou la un pret ft.rezonabil! Cei de a Samsung s-au pus rau de tot pe treaba scot din ce in ce mai multe telefoane cu touch...a fost cineva pe acolo?

am si eu un prieten care a fost...cica a fost o super atmosfera...totu colorat in roz, galben si alb; multi grafferi care mai de care mai inspirati...am vrut si eu sa ajung numai ca era doar pana la 6; a fost concurs de graffiti..castigatoru primea un Corby! Tare nu? Ma intreb care a fost agentia? Am vazut pics...barvo Samsung
irina05

Mesajde lastparty » 25 Oct 2009, 18:28

a fost ft tare frate...atmosfera incendiara; cine a trecut vineri pe la Piata Unirii putea sa vad de la o posta un cort mare alb cu multi garfferi; am desentat cu spray pe niste cartoane decupate in forma de tineri...a fost tare cool!!! Bine eu credeam ca desenam pe magazinu Unirii...dar n-a fost sa fie de data asta:evil: Damm!
Mi-a parut rau ca nu am fost suficient de inspirat....ma laudam si eu cu un Corby acum. Anyway l-a luat un prieten de-al meu...e mult prea tare!
lastparty

Mesajde sorela » 25 Oct 2009, 18:35

din intamplare eram si eu in zona; fix vineri mi-am lasat telefonu in taxi; ma intorceam de la cumparaturi...am vazut ce era ceva valva pe la unirii; da a aparut Corby si in Romania? Eu l-am vazut in magazin in strainatete si m-am indragostit de el!!!! Vineri a fost lansarea? Ura! De unde il pot cumpara? E pe undeva???pls reply...
sorela

Mesajde cosu » 25 Oct 2009, 18:51

telefonul nu a fost lansat decat in luna august...mai multe detalii am luat si eu de pe softpedia...pt.cei interesati

"Samsung pregateste un telefon cu touchscreen si pret scazut, pe numele sau S3650 Corby, care este destinat publicului tanar. Terminalul va fi lansat intai in Europa, in urmatoarele saptamani si va costa in jur de 286 de dolari, dupa cum ne informeaza site-ul german areamobile.de
Corby va fi disponibil in variante de culoare galbena sau neagra si stim ca acest model suporta conectivitate quad band GSM (GPRS/EDGE incluse). De asemenea noul telefon Samsung este dotat cu un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD.
Samsung S3650 Corby suporta YouTube, Facebook, Myspace, Bluetooth 2.1 cu A2DP si vine cu radio FM si un MP3 player. Nu doar europenii vor beneficia de acest handset, de vreme ce el a fost recent aprobat si de catre FCC, deci urmeaza sa fie lansat si in SUA, prin T-Mobile sau AT&T."

"
cosu

Mesajde contrabasu » 25 Oct 2009, 18:55

cosu scrie:telefonul nu a fost lansat decat in luna august...mai multe detalii am luat si eu de pe softpedia...pt.cei interesati

"Samsung pregateste un telefon cu touchscreen si pret scazut, pe numele sau S3650 Corby, care este destinat publicului tanar. Terminalul va fi lansat intai in Europa, in urmatoarele saptamani si va costa in jur de 286 de dolari, dupa cum ne informeaza site-ul german areamobile.de
Corby va fi disponibil in variante de culoare galbena sau neagra si stim ca acest model suporta conectivitate quad band GSM (GPRS/EDGE incluse). De asemenea noul telefon Samsung este dotat cu un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, o camera de 2 megapixeli si un slot pentru carduri microSD.
Samsung S3650 Corby suporta YouTube, Facebook, Myspace, Bluetooth 2.1 cu A2DP si vine cu radio FM si un MP3 player. Nu doar europenii vor beneficia de acest handset, de vreme ce el a fost recent aprobat si de catre FCC, deci urmeaza sa fie lansat si in SUA, prin T-Mobile sau AT&T."

"

cat? eu am vazut ca nue mai mult de 150 de euro 600 si ceva de lei!?! Ce naiba; am vazut pe shopmania...si telu mi se pare cool la banii astia si le ce stie sa faca...ma tenteaza
contrabasu

Mesajde marius_p52 » 25 Oct 2009, 19:08

si-a luat cineva telefonul asta?
mi se pare ca e un telefon de freestyler...asa ca pentru fi-miu:)) a vazut el corby asta ....nu stiu unde si ma bate la cap de 2 zile sa i-l iau? l-am intreba daca face temele singure:)) a inceput sa rada...!!!mi-a zis ca are dictionar si ca poate deschide documet viewer si ca putem sta contectati pe tweeter si ca updateaza nu stiu ce...ma rog, eu am un star si mi-a instalat facebook pe el...oare merge si Tweeter? Sa vad cat costa si de unde pot sa i-lcumpar; poate gasesc oferta...copii astia...
marius_p52

Următorul

Înapoi la Samsung