Samsung S5230

Samsung S5230

Mesajde opossal » 20 Sep 2009, 20:13

Vreau sa imi schimb telefonul. De cand ma stiu sunt fun Samsung si am vazut prin oras reclame la S5230.

E okai? Imi trebuie pt. net si e-mailuri cu atasament...mi-l recomanda careva?
opossal

Re: Samsung S5230

Mesajde mircicca » 21 Sep 2009, 18:59

Mai telefonul e super okai! De cand mi-am luat teapa cu Lg si mie a inceput sa imi placa Samsung.
Am avut un cookie la un moment dat...prosta decizie..ma rog; era cadou.... Anyway, S5230 are un design si finisaje cool, iar functia touch este incomparabila cu cea de la Lg Cookie!

Pe langa asta, eu sunt dependent de net...iar browserul Jasmine e super okai: streamingvideo youtube, google maps si full document viewer (tot pachetul office+PDF+search in documente).

Eu zic ca e o alegere absolut necesara! Go for it!
mircicca

Mesajde radux » 21 Sep 2009, 19:17

opossal scrie:Vreau sa imi schimb telefonul. De cand ma stiu sunt fun Samsung si am vazut prin oras reclame la S5230.

E okai? Imi trebuie pt. net si e-mailuri cu atasament...mi-l recomanda careva?

Si mie mi se pare Samsung o marca buna de telefon:raport calitate/pret. Am telefonul din iulie si ma surprinde de cate chestii stie sa faca:in primul rand ma surprinde ca un telefon cu touchscreen poate sa reziste in conditiile in care citesc mailuri, fac poze, ma joc, vad filme, ascult muzica si vb.in medie 45 min. pe zi si am baterie pentru inca 2 zile...la fel de "aglomerate":)
radux

Mesajde irik » 21 Sep 2009, 19:27

Samsung S5230 este ideal pentru mine. Am 24 de ani si Samsung S5230 se potriveste ritmului meu de viata. In primul rand, alerg toata ziua. In metrou, la intalniri intrafic. Nu am avut niciodata un telefon care la 40 de grade sa te poata ajuta sa iti arate cine te suna. In sfarsit, acum stiu cui raspund! Iar in metrou, rar mi s-a intamplat sa pierd semnalul.
In ceea ce priveste bateria...vb.; trimit mesaje, descarc Pdf si de-abia daca se duce o liniuta!
irik

Mesajde pandi21 » 21 Sep 2009, 19:42

Si eu sunt relativ multumit de telefon. Mi l-am cumparat ca m-a incantat design-ul stylish pe care il are. E un telefon usor ca si greutate; usor de intrebuintat! Face poze super misto, in schimb noaptea este out of order...din pacate nu are blitz! In fine...nu le poti avea pe toate...!
pandi21

Mesajde crissy » 21 Sep 2009, 21:04

Sunt pe Cosmote si vb. foarte mult pe telefon, cand e trafic apuc sa vad si un film din Pipera pana in Berceni! Sunt multumit de browser; mi-am instalat si google; imi pot citi mailurile cu usurinta insa bateria nu ma tine mai mult de 1 zi si jumatate?!?
crissy

Mesajde crissy » 21 Sep 2009, 21:25

Si eu sunt utilizatorul acestui telefon. L-am primit de la serviciu! E un telefon bun per total! Cu ceea ce vine in plus fata de alte telefoane folosite de mine este ca are 3 homescreenuri...te poti plimba cu degetul stanga, dreapta si te poti opri ori a.m - cer senin ori p.m- asfintit:D!
Un alt plus este ca le poti umple cu widget-uri: gen daca vrei sa te lasi de fumat sau sa iti aduca aminte ca esti la cura de slabire!
crissy

Mesajde frida » 21 Sep 2009, 21:50

Sunt utilizatoarea unui Samsung S5230 si ma bucur de el din plin. Am trecut de la un Nokia 6100 la Star pt. ca imi doream un telefon cu touch; iar Samsung S5230 are un pret accesibil pentru o asa functie.
Imi place ca are smile detection la camera, face poze grozave pe timp de zi; insa noaptea nu poti folosi camera ca nu are blitz...Asta sa fie baiul...o alta functie dupa care sunt "keen on" este photocontacts- e un plus, atunci cand te lasa memoria!:)
frida

Mesajde striker » 22 Sep 2009, 15:24

crissy scrie:Si eu sunt utilizatorul acestui telefon. L-am primit de la serviciu! E un telefon bun per total! Cu ceea ce vine in plus fata de alte telefoane folosite de mine este ca are 3 homescreenuri...te poti plimba cu degetul stanga, dreapta si te poti opri ori a.m - cer senin ori p.m- asfintit:D!
Un alt plus este ca le poti umple cu widget-uri: gen daca vrei sa te lasi de fumat sau sa iti aduca aminte ca esti la cura de slabire!

Si mie imi place aceasta functie; sa treci de la un ecran la altul, de parca ai da pagina. Are multe widget-uri instalate si imi place ca ai posibilitatea sa descarci si alte! Numai ca la un moment dat, daca sunt prea multe widget-uri, sistemul iti da o eroare si care iti zice ca trebuie sa le dezactivezi pe cele pe care nu le folosesti!
striker

Mesajde alexa » 22 Sep 2009, 21:04

din cate telefoane am avut, samsungul star imi place; e un tel. de generatie noua; intr-adevar nu e smartphone insa e un accesoriu finut...ma reprezinta....imi place ca e sensibil la fiecare miscare; si atunci cand scrii mesaje isi regleaza ft. usor pozitia in functie de cum il rotesti; si la poze de intampla la fel;e simplu de folosit; dar ceea ce imi place la el este ca nu se reseteaza cand vrea el...cum am auzit la lg cookie ...cat despre baterie, eu sunt pe Vodafone si ma tine si 5 zile
alexa

Următorul

Înapoi la Samsung